Leder du efter en hurtig og effektiv vognmand? En stabil vognmand fra Grenå, som distribuerer dine varer i hele landet, og som også krydser grænser for kunderne? Et vognmandsfirma som kan garantere 100% leverance sikkerhed, og som har mange års erfaring med at levere lagervarer til lager?
Så er Flemming Kjær Transport svaret!

Vognmand Djursland

Flemming Kjær Transport løser mange forskellige vognmandsopgaver – særligt inden for distribution af pallevarer. Her har vi fx flere butiksejere. Kunder som med stor fordel benytter sig af vores natleveringer. Som vognmand på Djursland sikrer vi nemlig vores kunder stabile, holdbare løsninger dag og nat.

Sikker Transport

Som erhvervskunde har du brug for en vognmand du altid kan regne med. En samarbejdspartner der sikrer, at du altid har de bestilte varer til tiden, så den daglige drift forløber gnidningsfrit. Hos Flemming Kjær Transport behandler vi dine varer, som var det vores egne. Vi følger dem til døren og følger nøje, fastlagte rutiner, der forenkler overleveringen. Skulle uheldet ske at varerne skades under transport, hvilket vi til trods for vores mangeårige erfaring endnu ikke har prøvet, er vores firma solidt forsikret – både for vores egen og kundens skyld. Der skal være orden i tingene, så du kan føle dig tryg ved dit valg af vognmand.

En vognmand fra Grenå du kan regne med!

Det er en tillidssag for dig som kunde, at vælge den rette vognmand. Den tillid tager vi alvorligt. Hos Flemming Kjær Transport er vi stolte af vores kvalitetssikrede, skræddersyede transportløsninger. Overvejer du at bruge vores chauffør, er dine varer i sikre hænder. Vi uddanner vores medarbejdere til at arbejde miljøbevidst, og vi hjælper borgere tilbage på arbejdsmarkedet på en respektfuld og hjertelig måde. Alt sammen faktorer der gør Flemming Kjær Transport til det rigtige valg.

Arbejdet som vognmand forpligter

Hos Flemming Kjær Transport ved vi, at vores kunder er dybt afhængige af, at vi passer vores arbejde ordenligt. Det er vigtigt, at vi altid overholder de indgåede aftaler, og leverer som aftalt. Det store ansvar løfter vi med stolthed. Valget af vores vognmandsservice er et kvalitetsvalg – det bekræfter vi vores kunder i hver eneste dag. Det kræver at alle vores ansatte virkelig leverer hver eneste dag. Den gode service, kræver stolte og tilfredse ansatte. Det er en team-indsats, som vi i høj grad er os bevidste om hos Flemming Kjær Transport. Vi løfter i flok, så vores kunder kan føle sig trygge og tilfredse med vores vognmandsservice – I dag, i morgen og i fremtiden.