Søger du kvalitetssikret transport i Østjylland? En vognmand eller kurerservice som altid bringer ud til tiden? Sikker transport og korrekt håndtering af dine varer eller dine møbler?

Hos Flemming Kjær Transport kan vi præcis dét. Det er vores spidskompetence at levere skræddersyede transportløsninger til vores kunder. Vores service er løsningsorienteret, målrettet og kvalitetssikret. Uanset hvilken transportløsning du søger, hjælper vi dig sikkert og hurtigt i mål. Vi distribuerer alle typer varer til konkurrencedygtige priser.

 

Bestil transport i Østjylland her:

Lidt om Flemming Kjær Transport

Med ønsket om at levere god service og sikre løsninger, indenfor transport i Østjylland til private og erhverv, startede vi i 2006 firmaet Flemming Kjær Transport. I dag har vi i alt 16 biler under vores vinger, samt en stab på 24 energiske og serviceorienterede medarbejdere. Vi ser vores virksomhed som et familiefortagende i mere end én forstand.  Ud over den nære familie, som alle er involverede i firmaets drift, ses firmaets ansatte også som en del af familien. Der er plads til forskelligheder, så længe målet altid er at sikre kunderne den bedst tænkelige service. Vores mange faste kunder vidner om, at vores høje kvalitet og service stråler igennem. Det er vi stolte af – Så uanset hvad fremtiden bringer, vil du altid kunne regne med kvalitet, stabilitet og god service, når du vælger Flemming Kjær Transport.

Bæredygtig Transport i Midtjylland

Hos Flemming Kjær Transport er vi os vores miljømæssige ansvar bevidste. Vi ønsker at bidrage til en grønnere fremtid. Derfor bruger vi kun miljørigtige biler. Alle vores vognmænd bliver derudover sendt på køreteknisk og dieselbesparende kurser, så deres daglige arbejde afspejler firmaets miljøbevidste etik. Slutteligt overvåger vi alle vores biler via GPS, så vi kan undersøge om tranporten altid er optimal – både af hensyn til miljø og økonomi. Alt det sikrer dig en sundere og bedre transportløsning. Det er ikke noget du betaler ekstra for – Det er inkluderet i vores arbejde.

Transport med god samvittighed

Det er ikke kun inden for bæredygtig transport, at Flemming Kjær Tranport tager ansvar. Vi har en stærk social profil, som blandt andet ses i vores kommunale samarbejder. Vi ansætter flexjobbere, flygtninge og andre borgere, som trænger til stabile rammer på arbejdsmarkedet. Vi sikrer ikke kun vores kunder de bedste vilkår – Vi skaber også en tryg og god hverdag for vores ansatte, så de altid er klædt på til at møde kunden i øjenhøjde. Nærvær fra start til slut, skaber tryghed for både ansatte og kunder. Vælger du os, vælger du ikke kun en vognmand eller en kurerservice, der kan få dine varer fra A til B. Du vælger en samarbejdspartner, der sikrer dig de bedste transportløsninger, samtidig med at vi tager ansvar menneskeligt og miljømæssigt. Det koster dig ikke ekstra at vælge kørsel med god samvittighed.

”Det bedste sted jeg har arbejdet, de giver den bedste støtte man kan ønske sig, når man her fået en alvorlig sygdom. Kunne ikke ønske mig en bedre chef.”

– Tommy Bachmann Jensen

Derfor skal du vælge Flemming Kjær Transport

Flemming Kjær Transport sikrer dig de bedste transportløsninger i Jylland. Vi har mange års erfaring, og et kundekartotek fyldt med tilfredse kunder. Det er vi stolte over, hvilket kan mærkes i det arbejde vi udfører for dig. Arbejdsglæde og faglig stolthed kommer alle til gode.

Der er gode grunde til at vælge Flemming Kjær Transport. Det er et fornuftigt valg både menneskeligt, miljømæssigt og økonomisk. Vi leverer til tiden og sikrer skånsom transport af dine varer. Hos os får du transport, du kan stole på!