Nyheder fra Flemming Kjær Transport

Vi har samlet en række historier fra hverdagen, vores chauffører og livet på landevejen.

Læs gerne med herunder.

Vi holder Danmark kørende

Butikkerne skal have varer, byggepladserne materialer og virksomhederne skal have kørt pakker ud til kunderne.

Elisabeth er "næsten" eneste høne i flokken

Elisabeth er i øjeblikket eneste kvindelig chauffør hos Flemming Kjær Transport. "Jeg er rigtig glad for at have Elisabeth her i firmaet," fortæller Anette Kjær, der er på kontoret.

Cykeltur førte til arbejde som chauffør

Rasmus bor egentlig i Hjørring, men har familie i Grenaa. Derfor var han en dag ude og cykle i byen, hvor han så et skilt med Flemming Kjær Transport.

Daniel har fået opfyldt sin barndomsdrøm

Daniel er lettet, for han har nu fået opfyldt barndomsdrømmen om at kunne kalde sig chauffør.

Nyt om vognmandskørsel

Fra den 1. juli 2019 blev det lovkrav, at alle vognmænd og chauffører skal have EU-bevis. Alle vores chauffører har beviset.

Søkort til Skagen – Kurerkørsel, når det gælder

Shipbroker Frank Larsen og Østship ApS bruger os, når de har hasteforsendelser, der skal frem med lynets hast.

Kurerkørsel – Når det skal gå stærkt

Som en del af vores kurerkørsel har Ålsrode Smede- & Maskinfabrik de seneste ca. fire år været en fast lokal kunde fra Grenaa.

Kurerkørsel for Paustian Snedkeri

Det er altid rart at blive anerkendt for det arbejde, vi som chauffører præsterer.

Kranbeviset i hus

Tillykke til vores chaufførelev Daniel, som netop har bestået sine kran-prøver.

Det bliver i familien

Florian startede hos os for 2,5 år siden, men har faktisk været med, siden han var helt ung. Hans far Siegfried har kørt lastbil for os i over ti år, og her har Florian været med mange gange. Derfor var han heller ikke i tvivl om, at han også gerne ville samme vej.

God planlægning giver frihed

Jon blev ansat hos os ved lidt af et tilfælde. Han spiller nemlig håndbold med en af vores andre chauffører, Florian. En dag fortalte Florian, at en af chaufførerne var blevet syg og vi manglede en mand til at træde til. Så trådte Jon til og begyndte at køre lastbil som afløser.

Kombineret hobby og arbejdsliv

Michael er en god kollega og har efterhånden kørt lastbil hos os i tre år. Han er blevet til fast inventar til vores lørdagsarrangementer, hvor vi skruer i biler og hygger os.

Jobcenteret var vejen til jobbet

Carsten er en af vores nyeste chauffører. Han startede med en måneds praktik og siden midten af januar 2018 har han været fuldtidsansat og kører i en af vores hvide lastbiler.

Chauffør med stort C

Daniel er i gang med at uddanne sig til chauffør og startede hos os som voksenelev den 1. marts 2017. Uddannelsen tager 3,5 år, hvor han skifter mellem skoleforløb og arbejdet som chauffør.

Den fortabte søn vender hjem

Sådan lyder overskriften i hvert fald, hvis Patrick selv kan bestemme. Han har nemlig været væk fra os i to år, men er nu igen at finde i vores lastbiler.

Claus klarer alt

Claus er vores altmuligmand på værkstedet. Han klarer alt lige fra at skifte dæk på bilerne til kurerkørsel og holde værkstedet rent.

En hjælpsom og stabil kollega

Imad er en af vores faste chauffører i vores hvide biler. Her kører han rundt i hele Aarhus med H&M-tøj og enkelte gange også i Aalborg.

Løsnede hjulbolte på vores biler

Så blev det desværre vores tur. Natten til torsdag den 14. september fik vores værksted i Grenaa besøg af nogle personer, der løsnede hjulbolte på to af vores biler og en kollegas private bil.

Plads til alle i vores transportfirma

Hos Flemming Kjær Transport er der altid plads til alle. Vi har blandt andet et godt samarbejde med kommunen.

GPS-sendere letter hverdagen

Det er efterhånden fire-fem år siden, at vi valgte at sætte GPS-sendere på alle vores biler. Det hjælper os meget i hverdagen.

Ny vognmand på vejene

Martin arbejder hos os på 6. uge som chaufførmedhjælperpraktikant. “Det har været en rigtig god oplevelse at komme her til firmaet, hvor alle er virkelig hjælpsomme”, fortæller Martin.

En sand guttermand

Henning er en sand guttermand – og dygtig chauffør! Han startede hos os i 2013 i fleksjob og har nu været her i over 4 år. Noget af det bedste ved at køre lastbil er, at “man kører indtil sidste pakke er leveret”.

Nyt transportlager skaber grobund for vækst

Det går rigtig stærkt hos os for tiden, og det har resulteret i, at vi har måtte udvide vores kapaciteter.

Nye lastbiler til vognmand og -park

Hos vognmand Flemming Kjær Transport har de store lastbiler gjort deres indtog. Det betyder, at vi nu også tilbyder transport med 18 pallers forvogn og trækkertrailer, der kan tage op til 33 tons.

Stærkt parløb med benzin i blodet

Kræfterne og hjernen bag Flemming Kjær Transport er Flemming og hans kone Anette. Selvom Flemming Kjær Transport har eksisteret i 11 år, tog det først for alvor fart, da Anette kom med i forretningen for seks år siden.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Udfyld formular her