Mangler I en ordentlig kurer? En stabil samarbejdspartner, der sikrer at jeres varer, værdipapirer og andre forsendelser altid når sikkert frem til tiden – også når det virkelig haster? Hos Flemming Kjær Transport udbyder vi kvalitetssikret kurerkørsel og ekspreskørsel i hele landet. 

Kurerkørsel Århus

Der kan være mange gode grunde til, at vores kunder efterspørger kurerkørsel i fx Århus. Måske har firmaet nogle vigtige papirer, der hurtigt og sikkert skal transporteres fra A til B. Der kan også være tale om en særlig type gods, der kræver ekstra hurtige transporthensyn. Kurerkørsel er din egen skræddersyede ”fra-time-til-time”- transportservice. Alt efter hvilken type kurer-service du vælger, tilpasses transporten efter dine behov. Kvalitetssikret transport som sikrer at hverdagen og arbejdsrutinerne hænger bedre sammen.

Hos Flemming Kjær Transport udbyder vi kurerkørsel fra Djursland til resten af Danmark – Vi krydser også grænser for vores kunder. Har du brug for ekspreskørsel med kort varsel, står vi også klar til at hjælpe. Det gælder både for private kunder, men også indenfor erhverv.

Sikker kurerkørsel i hele Danmark

Flemming Kjær Transport er et samvittighedsfuldt firma med pålidelige medarbejdere, der sikrer dig effektiv, sikker og hurtig kurerkørsel. Vores vogne kan håndtere op til 8 paller gods, og har en maksimal lastevne på op til 1500kg. Vi afregner efter timepris eller efter en fast kilometer pris. Hos Flemming Kjær Transport arbejder vi med gode, konkurrencedygtige priser tilpasset vores meget blandede kundeskare.

Ønsker du kurer i Århus til fx fragt af værdier eller andre vigtige forsendelser, sikrer vi dig ligeledes sikre transportløsninger. Hos Flemming Kjær Transport ved vi at kurerkørsel i høj grad handler om tillid. Efter 30 år i branchen og en stor fast kundekreds, ved vi at vi gør noget rigtigt. Vi skaber tillid, fordi vi holder hvad vi lover, og udfører altid vores arbejde professionelt.

Ekspreskørsel

Ved ekspreslevering sikrer vi dig hurtig levering, hvilket betyder at vi ikke stopper undervejs. Du har vognen for dig selv. Bilen er ydermere gps-overvåget, så vi kan følge din fragt fra A til B. Det hjælper os også med at optimere vores kurerservice miljømæssigt og økonomisk. Giv os et kald, hvis du vil høre mere om vores ekspreskørsel og priser. Vi står klar til at løfte opgaven så hurtigt og effektivt som muligt. Her får du kvalitet til tiden.