Flyttefirma Djursland

Er du på jagt efter et flyttefirma på Djursland med gode konkurrencedygtige priser? Søger du et flyttefirma til enten privat eller erhverv? Så er Flemming Kjær Transport det oplagte valg.

Flemming Kjær Transport som flyttefirma på Djursland og i Grenaa for privat og erhverv

Flemming Kjær Transport som flyttefirma på Djursland og i Grenaa for privat og erhverv

Vi har mange års erfaring som flyttefirma i Grenaa og på Djursland – men vi kører også gerne uden for by grænsen. Vi tilbyder alt indenfor normal flytning fra A til B, og har udstyret til at løse de fleste flytte-opgaver gnidningsfrit. Vores professionelle flyttefolk sikrer også, at dine ting bliver behandlet skånsomt.

Vi tilbyder flyttehjælp alle ugens dage. Såfremt flytningen kræver lift til løft, stiller vi også gerne udstyr til rådighed for et mindre tillæg.

 

Hvordan forløber en flytning?

Har du bestilt Flemming Kjær Transport som dit flyttefirma til erhverv eller privat, indleder vi samarbejdet med en grundig samtale om, hvor meget du ønsker flyttet, hvilke dage det passer bedst, samt vilkårene for selve flytningen.

Er der fx tale om flytning til/fra hus eller etageejendom? Deltager du i selve flytningen, eller skal vi flytte alt for dig, mens du er på arbejde?

Detaljerne er vigtige, så vi både kan afsætte den korrekte tid til flytningen samt give dig en god samlet pris.

 

Når det bliver flyttedag

På selve flyttedagen møder vi altid op til tiden og igangsætter arbejdet med det samme, så vi udnytter tid og ressourcer bedst muligt.

Som flyttefirma er vi vant til at være forsigtige med de ting, vi flytter for vores kunder. Alle vores medarbejdere er trænede i faget.

De ved, hvad et hjem betyder eller hvad virksomhedens inventar betyder for jeres hverdag.

Flemming Kjær Transport hjælper med en sikker flyttehjælp i Grenaa på Djursland

Flemming Kjær Transport hjælper med en sikker flyttehjælp i Grenaa på Djursland

Vi er derfor altid respektfulde og professionelle, når vi flytter for vores kunder. Det er også grunden til, at vores kunder vender tilbage igen og igen.

 

Bestil en flyttemand eller flere...

Giv os et kald eller udfyld vores formular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig og får aftalt detaljerne, så vi kan give dig den bedst mulige pris på flytning. Vi er altid klar til at give et uforpligtende flyttetilbud til både private og erhverv. Bestil os rigtig gerne i god tid, så vi er sikre på, at vi har et par stærkearme ledige. 


 

Gode flytteråd til dig fra dit flyttefirma på Djursland

Vi ved, hvor stressende en flytning kan være. Af den grund har vi samlet nogle gode råd til dig som kunde, som, vi håber, kan mindske stressniveauet en smule. Har du valgt os som flyttefirma, skal vi nok hjælpe med alt andet under selve flytningen.

 

Flytteråd:

  • Meld flytningen til kommunen.
  • Ryd op i gemmerne. Hvad skal med videre? Hvad skal smides væk eller sælges?
  • Køb eller lej flyttekasser i forskellige størrelser.
  • Påbegynd pakningen. Brug de små flyttekasser til bøger, og andre tunge ting (efterlad gerne lidt luft, så kasserne ikke bliver for tunge). Brug de store flyttekasser til tøj, sko, køkkengrej m.m.
  • Pak sårbare genstande ind i avispapir eller andet stødabsorberende materiale.
  • Skriv på kassen, hvilket rum den skal stilles i ved ankomst, samt hvad kassen indeholder. Det effektiviserer både flytningen og udpakningen.
  • Pak de ting du/I skal bruge dagligt som fx toiletsager, nattøj, sutteflasker, sovedyr m.m. i en tydeligt markeret kasse, så I nemt kan finde den pågældende flyttekasse efter ankomst.

 

Brug for flyttehjælp?

Udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, kontakt Anette Kjær direkte på 20 80 00 40.