Er du på jagt efter et godt flyttefirma på Djursland? Et flyttefirma med gode, konkurrencedygtige priser, som både flytter for private og erhverv? – Så er Flemming Kjær Transport det oplagte valg.

Hos Flemming Kjær Transport har vi mange års erfaring som flyttefirma i Grenå og på Djursland. Vi tilbyder alt indenfor normal flytning fra A til B, og har udstyret til at løse de fleste flytte-opgaver gnidningsfrit. Vores professionelle flyttefolk sikrer også, at dine ting bliver behandlet skånsomt. Det er netop en af de ting Flemming Kjær Transport er kendte for indenfor flytning.

Som flyttefirma på Djursland udbyder vi flyttehjælp alle ugens dage. Såfremt flytningen kræver lift til løft, stiller vi også gerne udstyr til rådighed for et mindre tillæg.  

Gode flytteråd til dig

Vi ved hvor stressende en flytning kan være. Af den grund har vi samlet nogle gode råd til dig som kunde, som vi håber kan mindske stressniveauet en smule. Har du valgt Flemming Kjær Transport som flyttefirma på Djursland, skal vi nok hjælpe med alt andet under selve flytningen.

Flytte-råd fra dit flyttefirma på Djursland

  • Meld flytningen til kommunen
  • Ryd op i gemmerne. Hvad skal med videre? Hvad skal smides væk eller sælges?
  • Køb eller lej flyttekasser i forskellige størrelser
  • Påbegynd pakningen. Brug de små flyttekasser til bøger, og andre tunge ting (efterlad gerne lidt luft, så kasserne ikke bliver for tunge). Brug de store flyttekasser til tøj, sko, køkkengrej m.m.
  • Pak sårbare genstande ind i avispapir eller andet stødabsorberende materiale.
  • Skriv på kassen, hvilket rum den skal stilles i ved ankomst, samt hvad kassen indeholder. Det effektiviserer både flytningen og udpakningen.
  • Pak de ting du/I skal bruge dagligt som fx toiletsager, nattøj, sutteflasker, sovedyr m.m. i en tydeligt markeret kasse, så I nemt kan finde den pågældende flyttekasse efter ankomst.

Hvordan forløber flytningen?

Har du bestilt Flemming Kjær Transport som dit flyttefirma, indleder vi samarbejdet med en grundig samtale om, hvor meget du ønsker flyttet, hvilke dage det passer bedst, samt vilkårene for selve flytningen. Er der fx tale om flytning til/fra hus eller etageejendom? Deltager du i selve flytningen, eller skal vi flytte alt for dig, mens du er på arbejde? Detaljerne er vigtige, så vi både kan afsætte den korrekte tid til flytningen, samt give dig en god samlet pris.

På selve flyttedagen møder vi altid op til tiden, og igangsætter arbejdet med det samme, så vi udnytter tid og ressourcer bedst muligt. Som flyttefirma er vi vant til, at være forsigtige med de ting vi flytter for vores kunder. Alle vores medarbejdere er trænede i faget. De ved hvad et hjem betyder eller hvad virksomhedens inventar betyder for jeres hverdag. Hos Flemming Kjær Transport er vi derfor altid respektfulde og professionelle, når vi flytter for vores kunder. Det er også grunden til at vores kunder vender tilbage igen og igen. Vi er et flyttefirma fra Grenå på Djursland, som du altid kan stole på.